Zwanger van mijn docent!

Hoofdstuk 1
'Marry, fuck, kill' Anna stoot me voor de derde keer aan. 'Stop eens!' Menneer Hof kijkt ons boos aan 'Dames, aan het werk nu' 'Stop eens' herhaal ik, alleen zachter dit keer. 'Dat is echt een kut spel' Ik kijk Anna aan. Ze weet dat ik een hekel heb aan Marry, fuck, kill. '1 keer! Please!! Ik val anders echt is slaap. Meneer Hof praat zo saai. En de geschiedenis is toch al gebeurt dus' 'Okay, okay. 1 keer dan.' 'Yas' Menneer Hof kijkt ons weer boos aan. We schieten in de lach. 'Dames, pak jullie spullen maar en ga maar op de gang zitten. Laat jullie mobieltjes hier!' Anna en ik lopen lachend de gang op.

'Marry, fuck, kill. Meneer Prins, meneer Hof en Meneer Itses.' Ik schiet weer in de lach. 'Sowieso kill ik Meneer Hof. Ik Mary Prins en ik fuck Itses' Anna kijkt triomfantelijk omdat ze het zo snel wist. 'Nee joh! Je kan nooit naar bed met Itses. Die ouwe lul! Je kan veel makkelijker naar bed met Prins! K bedoel, hij is pas 23 en hij is een mannelijke slet.' Er verschijnt een grote glimlach op Anna's gezicht. 'Ik durf te wedden dat je dat niet lukt.' 'Ha, gaan we wedden? Wedden voor 100 euro dat ik met hem naar bed kan?' ik lach Anna een beetje uit. 'Ja! Dat wil ik wel wedden. Voor 150 euro!' Ik trek wit weg. "An, je weet dat ik een grapje maakte hé.' 'Ja Liek, dat weet ik. Maar het word wel eens tijd dat je je maagdelijkheid verliest!' 'An, doe normaal please. Ik heb een vriendje!' 'Ja, daarom juist. Je kan hem nooit in bed krijgen. Je bent gewoon te braaf.' 'Jij denkt dat ik dat niet kan? We gaan wedden! Binnen een maand ben ik met Prins naar bed geweest. Wedden voor 150 euro!' 'Deal! Liek, dit gaat je nooit lukken.'

Echt wel! Ik kan dit wil ik roepen. Maar ik zeg niks. Ik laat alleen een geheimzinnig glimlachje zien. Ik zal hem zo ver krijgen. Gelukkig is dit mijn examen jaar, daarna hoef ik Prins nooit meer te zien. Dit gaat me lukken! Echt wel! Ik kan dit wil ik roepen. Maar ik zeg niks. Ik laat alleen een geheimzinnig glimlachje zien. Ik zal hem zo ver krijgen. Gelukkig is dit mijn examen jaar, daarna hoef ik Prins nooit meer te zien. Dit gaat me lukken!

 

Hoofdstuk 2
De bel gaat. Ik pak mijn spullen in, Anna ook. We lopen snel door als achter ons de deur opengaat en meneer Hof naar buiten stapt om ons een preek te geven. 'Wat hebben we nu?' Anna giegelt 'We hebben Nederlands' 'Nee!' ik word rood. Meneer Prins geeft Nederlands. Nu moet ik. Help!

Ik loop zo langzaam als ik kan door. Anna trekt me mee 'Kom mee! Ik wil niet te laat komen.' met tegenzin loop ik wat sneller. 'Kunnen we niet stoppen met deze kut weddenschap? Ik bedoel, ik heb met Noa.' 'Jaha, die loser. Schat, hij gaat nooit met je naar bed.' 'Hoe bedoel je dat nou weer?' Ik kijk Anna vragend aan. Ik zie dat ze rood word. Ze antwoord niet, we zeggen beide niks meer.

'Meiden, jullie zijn te laat. Maar ik ben in een goede bui. Er hoeft er maar eentje na te blijven van jullie.' Ik kijk Anna aan, ze moet me helpen. Deze weddenschap was een grote grap. 'Sorry meneer, ik moet naar voetbal. Ik kan mijn eerste KNVB training niet afzeggen. Dus Lieke zal moet nablijven.' Meneer Prins kijkt me met een glimlach aan. 'Okay Lieke, jij blijft straks nog even zitten.'

'Waarom deed je dat?!' Ik kijk Anna boos aan. 'Doe rustig. We hebben een weddenschap gemaakt, of wil je me soms 150 euro betalen? Ik heb je net gewoon geholpen.' Ik zwijg even, maar zeg dan 'Waarom wil je zo graag dat ik met Prins naar bed ga?' 'Gewoon. Het word wel eens tijd dat je je maagdelijkheid gaat verliezen.' Waarom zegt ze dit? Als ik er klaar voor ben ga ik toch gewoon met Noa naar bed. Als hij dat tenminste ook wilt... Hij is de laatste tijd zo afstandelijk. Zou hij vreemd gaan? Nee, dat doet hij niet, dat durft hij niet. 'Okay'

'Leg allemaal jullie leesboeken weg. We beginnen met de grammatica.' Ik kijk meneer Prins aan, nee ik staar naar hem. Hij is niet de lelijkste docent van mijn school. Hij heeft mooie bruine haren die zonder dat hij er aan zit al goed zitten. Zijn haar zit een beetje over zijn rechter oog. Maar zijn heldere blauwe ogen lijken er bijna doorheen te schijnen. Tijdens zijn uitleg lijkt hij wel een paar keer naar me te kijken onder zijn haren heen. Ik krijg een warm gevoel van binnen. Dan wend ik mijn blik af.

Als hij even later zijn ogen van me losmaakt ga ik verder met hem te bekijken. Hij heeft een strak overhemd aan. Wanneer hij een stap naar achter zet staat de zon vol op zijn overhemd en kan ik zijn sixpack zien. 'Wow' oeps! Zei ik dat nou hardop?! Shit, Anna doet haar mond al weer open 'I know, he's hot!' 'Okay, nu moet je echt kappen! Ik stop met de weddenschap. En denk nu maar niet dat je 150 euro krijgt van me. Ik ben nog maagd he! Ik ga niet mijn eerste keer doen met iemand waarvan ik niet hou. En al helemaal niet met een docent!' 'Okay, okay Lieke. Doe ff rustig. Dan niet, pussy. IK wil dan een andere weddenschap aan gaan. Ook voor 150 euro. Wie het eerst haar maagdelijkheid verliest wint!' 'Nee Anna, kappen nou!'

De bel gaat ik wil mijn spullen inpakken om weg te gaan. Maar Anna houd me tegen 'Jij moet nog even blijven he. Veel plezier.' Ze geeft me een knipoog en loopt weg. Ik geef haar mijn middelvinger. 'Fuck you' roep ik haar nog na. 'Zozo, lukt het Lieke?' Ik kijk omhoog en daar staat meneer Prins. 'Wat een taalgebruik.' hij geeft me een knipoog. Ik snap niet waarom. Als mijn laatste klasgenoot het lokaal verlaat doet hij de deur dicht. 'Ga even zitten, Lieke.'

 

Hoofdstuk 3 (versie 1)
'Ga even zitten Lieke.' Ik word weer rood. Ik loop naar zijn bureau en ga op zijn stoel zitten, ik kijk hem brutaal aan. IK heb nog nooit geflirt in mijn hele leven, maar als ik zie hoe Anna zich gedraagt bij jongens, dan heb ik wel enig idee van wat ik moet doen. 'Hoe oud ben je nu, Lieke?' Hij gaat met een been op de tafel zitten. '17, meneer' Ik bijt op mijn onderlip, in een poging sexy te doen. Het doet alleen maar pijn, dus ik stop. 'En wat wil je doen na je HAVO?' 'Uhh, ik wil een pilote worden, I guess' Het is waar, ik wil al heel erg lang een pilote worden. Alleen sta ik op niet slagen, omdat ik een 3,4 sta voor Nederlands. 'Dat is een leuk doel, alleen sta je te laag voor Nederlands.' 'Yeah, no shit sherlock.' Oeps, dat floepte ik er iets te snel uit. Ik kijk beschaamd naar mijn schoenen.

'Maar ik wil je wel helpen.' Ik kijk hem aan in zijn heldere blauwe ogen. Het lijkt of z'n ogen spreken, maar ik kan niet ontrafelen wat hij probeert te zeggen. 'Wat bedoelt u?' 'Simpel, bijles. Gratis en voor niets. Ik heb onze roosters vergeleken en het zou elke maandag kunnen.' 'Pff, en dan nog een paar uur langer in dit stinkhol doorbrengen om maandagmiddag, no thank you.' Maandag is al een kut dag met een blokuur wiskunde. Ik hoef dan niet langer op school te zitten dan nodig is. 'Dat hoeft ook niet. Ik woon hier dichtbij, ik kan je bijles bij mij thuis geven.' We kijken elkaar lang aan. Ik wil dit, maar niet voor de weddenschap. Er is iets aan hem, iets dat maakt dat ik alles om me heen even vergeet. Het gevoel in me dat zegt dat ik op moet staan en hem zoenen word elke seconde dat hij me aankijkt groter. Dan draait hij zijn hoofd weg, en ben ik weer terug in de realiteit. Dit kan niet, hij is een leraar en hij is 6 jaar ouder. 'Dus Lieke, wat denk je ervan.' Ja! Wil ik roepen. Maar dan hou ik mijzelf tegen. 'Wtf doe je, Liek?!' zeg ik tegen mijzelf. Hij is een leraar, ik ben zijn leerling. Maar misschien wilt hij me ook alleen maar helpen en gaat het alleen daarom. Ik haal allemaal rare ideeën in mijn hoofd, dat moet stoppen. Dus ik zeg 'Ja dat is goed.' 'Top, ik heb gezien dat je het 6e uur uit bent. Ik ben dan ook klaar met lesgeven. Wil je dan met mij meerijden zodat ik je kan laten zien waar ik woon?' 'Ja. Heb je een auto?' 'Nee, een motor. Maar geen zorgen, ik heb een extra helm.' Bij die laatste woorden knipoogt hij, ik bloos.

Op de fiets pak ik mijn telefoon uit mijn zak. Ik heb een berichtje van Anna
Hey mop, was t nablijven nog leuk? K geef morgen een fuijfje, mijn ouders gaan weg. Kom je ook?
Ik probeer met 1 hand te typen.
Nee, srry. Geen zin
Anna's profiel springt meteen op online en ze typr terug
Ah, plzz. Noa komt ook, word vast gezell
Ik heb er nog steeds geen zin in dus ik typ nogmaals
Nee
Een luide toeter, ik slinger tegen de stoep op en val van mijn fiets af. De auto die voorbij raast doet zijn raampje open. Een man schreeuwt 'Kijk uit! Op je telefoon in het verkeer is illegaal! Ik doe aangifte hoor !' Ik negeer de man en pak mijn fiets op. Ik heb koppijn, nu ga ik al helemaal niet naar dat feest!

Maak een Gratis Website met JouwWeb